Skip to content

XAware Community

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
XAware 5.6
Need Help
Webinars and Events
Advanced Tutorials
Webinars and Events

You are here: Home
XAware Community Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
preview button not working (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: preview button not working
#434
axacan1 (User)
XAware member
Posts: 4
User Offline Click here to see the profile of this user
preview button not working 11 Years, 7 Months ago Karma: 0  
I created a new post, and tried to use the "preview" button at the bottom. A window appeared with a status bar that never completed and an hourglass cursor; the post did not appear in the window. (Closed the window after several minutes, and was able to "Submit" the post successfully.)
(I'm using whatever default editor was assigned when I registered - I did not select a specific one.)
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
      Topics Author Date
    thread link
preview button not working
axacan1 2008/01/22 13:22
    thread link
thread linkthread link Re:preview button not working
rmcc 2008/01/31 05:33
    thread link
thread linkthread linkthread link Re:preview button not working
dblack 2008/01/31 11:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Re:preview button not working
dblack 2008/03/27 11:54
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop

Join The Community

Why Join?
Join Now