Skip to content

XAware Community

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
XAware 5.6
Need Help
Webinars and Events
Advanced Tutorials
Webinars and Events

You are here: Home arrow Forums
XAware Community Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Re:XAware Transport for Mule (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Re:XAware Transport for Mule
#5617
vvemireddy (User)
XAware member
Posts: 3
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:XAware Transport for Mule 11 Years, 1 Month ago Karma: 0  
Hi,

I am getting the following error when i try to run mule-xaware transport example.

You can find complete stack trace here.

Invalid content was found starting with element 'xaware:connector


Please help me out, how configure mule and xaware.

thanks
viswanath
File Attachment:
File Name: mule_xaware_transport_error_stack.txt
File Size: 39271
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
      Topics Author Date
    thread link
XAware Transport for Mule
tferguson 2008/06/26 01:12
    thread link
thread linkthread link Re:XAware Transport for Mule
tferguson 2008/06/26 01:21
    thread link
thread linkthread linkthread link Re:XAware Transport for Mule
tferguson 2008/08/14 17:37
    thread link
thread linkthread link Re:XAware Transport for Mule
vvemireddy 2009/10/13 02:02
    thread link
thread linkthread linkthread link Re:XAware Transport for Mule
dblack 2009/10/14 11:02
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop

Community Login

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Commercial
Free Training
QuickStart Packages
Image 4 Title
Image 5 Title

Visit XAware.com